top of page

PATIENTS EXPERIENCE

Patient 1

" Je doet zoveel meer dan het helpen van patienten; jouw bezieling en drive om van betekenis te zijn voor hen wordt onmiddelijk gevoeld. Bedankt om er voor mij/ons te zijn ! "

Patient 2

Graag wil ik u van harte bedanken voor het feit dat ik heb mogen genieten van uw uitzonderlijke kennis en skills op het gebied van robotgestuurde operaties.
 
Ik ben er mij dus terdege van bewust dat u mijn toekomstige levensweg ontegensprekelijk onmetelijk hebt beïnvloed.
 
Ik ben er steevast van overtuigd dat u gedreven zult doorgaan om wereldwijd de behendigheid van andere specialisten te vervolmaken teneinde nog meer levens te kunnen verbeteren en of redden.

 

Patient 3

Ik ben een gelukkig mens, zou dat ook zijn zonder de operatie, maar prijs me gelukkig dat de operatie geslaagd is met dit mooie resultaat. Nogmaals mijn oprechte dank daarvoor.

Patient 4

Voor we de operatie sarten hadden mijn vrouw en ik schrik voor wat er zou gebeuren. De dienst Urologie Aalst stelde ons enorm gerust waardoor we met een gerust hart aan de behandeling konden beginnen. Eind goed al goed, alles verliep perfect. hartelijk dank voor deze top zorgen!

Patient 5

In een langdurig behandelings-/ opvolgingsproces is een vertrouwensrelatie tussen patiënt en geneesheer met als bedoeling een constructieve en eerlijke communicatie heel belangrijk. Bovendien wens ik te benadrukken dat, los van de wijze van communiceren, een arts die aan een patiënt het gevoel geeft behandeld te worden als mens/persoon en niet als afspraak zoveel, een dergelijke vertrouwensrelatie sowieso positief weet te beïnvloeden. Waar ik alles moet inzetten op de 70% slaagt u alvast in deze voor de volle 100%

bottom of page